Gastenboek

14 gedachtes over “Gastenboek”

 1. Jihaaaa wij zijn al geheel het weekend heel opgewekt .. wat een mooie pup hebben we gekozen !! Noah zal hij heten en kijken echt uit naar de dag dat hij met ons mee naar huis mag.
  Hartelijk dank voor de warme en vriendelijke ontvangst ! 
  Groetjes Kristien

 2. Ik hoor van mijn baasjes dat ik oom ben geworden van 8 kleine labjes 🙂 wens mijn mama veel sterkte met al dat gefriemel van die kleine ukjes en vooral, als ze het zo goed doet als met ons dan ben ik super trots. Mijn baasjes vinden me super lief, gehoorzaam en een toppertje ! Flinke poot van jullie oom Noah en stevige lik aan mama Pepsi 

 3. Wij hebben een zwarte teef (Coosje) uit nest 2 en uit nest 3 hebben we een bruine teef (Caatje) gekozen.
  Sjaak, Joanna en Nina zijn geweldige mensen die met hart en ziel voor de hondjes gaan. Daarbij zijn ze nog eens bijzonder gastvrij en behulpzaam.
  De honden zijn vriendelijk en lief van karakter en hebben lekker veel pit en enthousiasme waardoor het prettig is om met hen te werken.
  We zijn elke dag met de hond(en) bezig; veel wandelen, buiten in de tuin spelen en tussendoor gehoorzaamheid en vaardigheden trainen en opdrachten laten uitvoeren (apporteren).
  Verder nemen wij ze overal mee naar toe (in de auto, op visite, strand, bos, restaurant, hotel) zodat wij probleemloos overal met honden kunnen komen en niemand er last van heeft.
  We zijn erg blij met onze Aadal-labradors!!!

 4. Hallo allemaal.
  We hebben een pup uit het tweede nest van Pepsi.
  Ondertussen is onze Buddy aL weer 15 mnd oud!
  Hij is graag onder de mensen en vindt het heerlijk om in de bossen te rennen. Het is een lieve en enthousiaste familiehond!
  Groetjes Martijn,Karin, Emma, Nina en Joris

 5. We zijn n aantal maandjes verder en wij hebben uit het eerste nest Jip (Ajee) en uit het derde nest van Pepsi, Marley (Cor) het gaat supergoed, hebben elkaar helemaal gevonden, met Jip doen we nog steeds jachttraining echt op zijn lijf geschreven, gehoorzaamheidscursus E en de speurtraining, dit onder begeleiding van Wim, Marley doet de gehoorzaamheidscursus en de speurtraining dat gaat ook fantastisch, ik doe de trainingen met Marley. Groetjes uit Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *